Erika és Máté

Sziasztok! Köszönjük Nektek, hogy az esküvőnkön fantasztikus hangulatot varázsoltatok és emlékezetessé tettétek legszebb napunkat! :) Nagyon profik vagytok, mindenkinek nagyon tetszett a zenétek! További sok sikert kívánunk a zenekar minden tagjának, és reméljük hogy valamilyen rendezvényen még találkozunk! Aki esküvőre zenekart szeretne, annak bátran Benneteket fogunk ajánlani! :)

Martonosi Miklósné

Köszönet a feltett fotókért és a szuper szombati munkátokért! Szuper volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Titeket válasszanak!! További sok sikert jó munkát Nektek!

Györgyi és Janó

Nagyon Köszönjük, és a profi munkátokat is, mert ennek köszönhető, hogy olyan jó hangulat volt a lagziban, és ilyen jól éreztük magunkat!

Edina és Csabi

Nagyon köszönjük nektek a szuper zenéket, mindenki nagyon jól érezte magát. Homlok nem maradt szárazon.

Aranka és Árpád

Nagyon jól érezte magát mindenki! Nagyszerű volt a zenekar! Köszönjük!

Rita és Gábor

Szia Robi! A fotósunk készített néhány fotót a zenekarról, ezt átküldöm, hátha hasznos lehet számotokra. És nem utolsó sorban köszönjük szépen a zenei szolgáltatásotokat. Nagyon meg voltunk elégedve, örülünk, hogy rátok találtunk, annak meg különösen, hogy végül tudtatok jönni! A Kata hangja fenomenális, libabőrös voltam sokszor és a vendégek is agyondicsérték a zenekarunkat :) Köszönjük, hogy oly rövid idő alatt megtanultátok a kért számunkat, nagy örömet szereztetek ezzel. Reméljük még lesz szerencsénk hallani Titeket!
További jó és sikeres zenei pályafutást kívánunk!

Justyna és Gyuri

Szeretnénk újra megköszönni a tegnapi Lakodalmas zenèlèst! Nagyszerűek voltatok. Katának hihetetlen a hangja, de az egész banda NAGYON profi. Bátran ajánlom mindenkinek !!! Köszönjük!

Mitrális Veronika

Csak szeretnék még egyszer mindent NAGYON megköszönni! Szuper jók voltatok, mindenkitől azt hallottuk vissza, hogy Fergeteges buli volt, és ezt többek között Nektek is köszönhetjük! Remélem épségben hazaértetek és Minden rendben azóta is!

Jandy (hangmérnök)

Sziasztok! Szuper volt a koncertetek a Kecskeméten a Mercedes-Benz gyárban! Bízom BENNE, hogy fogunk még Együtt dolgozni a jövőben is!

Huba Anita

Én lehet, hogy régi módi vagyok, de szerintem egy esküvőn sokkal jobb, egy igazi zenekar. Nagyon fontos szerepet játszik azon a napon hozzájárul, hogy ne olyan legyen az a nap, mint a többi, és egy zenész banda csak nekünk játszik. Tök jó!!! Tavaly egy barátnőm esküvőjén az Apropó zenekar játszott. Nagyon klassz volt, az egész násznép nagyon jót szórakozott. Szívesen megadom a számukat és az elérhetőségüket aki szeretné megismerni. Jövőre az én esküvőmre Ők jönnek!